آخرین مطالب

سالم ترین نوع گوشت کدام است؟ خواص کدو حلوایی آشنایی با خواص و مضرات باقلا روش های پخت شله زرد طرز تهیه واویشکا (غذایی گیلانی) 10 اشتباه برای پوشش آقایان رازهایی در انتخاب لباس مجلسی که شما را لاغر و قدبلند نشان دهد جدیدترین مدل مانتو انواع تجهیزات الکترونیکی در سفر لوازم مورد نیاز برای کمپینگ یک شبه نکاتی مهم برای سفر در زمستان تجهیزات ضروری برای کویر نوردی بهترین مکان های گردشگری برای ماه عسل بررسی شهر کرج و تاریخچه این شهر آشنایی با دیدنی های استان مازندران معرفی زیباترین سد‌های ایران سفرهای یک روزه اطراف تهران تهرانگردی در فصل زمستان غذاهای حاوی آهن برای کودکان آموزش سلام کردن به کودکان چگونه به کودکان یاد بدهیم از خود دفاع کنند؟ نقش مدرسه در شکل‌گیری شخصیت کودک اس ام اس زناشویی پیامک زیبای فلسفی اس ام اس بارانی اس ام اس به یاد هم بودن پیامک جدید 25 عکس پروفایل آبان ماهی + اشعار زیبا در مورد متولدین آبان ماه

طرز تهیه واویشکا (غذایی گیلانی)

طرز تهیه واویشکا, نحوه پخت واویشکا

طرز تهیه واویشکا

زمان آماده سازی واویشکا: 15 دقیقه
زمان پخت “واویشکا”: 60 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه ” واویشکا” برای 4 نفر :

 سیر 2 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
گوشت چرخ کرده 500 گرم
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی خرد شده 3 عدد
 آب1/2 لیوان
 تخم مرغ 1 عدد
 زردچوبه به میزان لازم
 فلفل سیاه به میزان لازم
گرد غورهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم


طرز تهیه واویشکا :
ابتدا سیر را خرد کنید و کمی تفت بدهید.

پخت غذاهای گیلانی,مواد لازم برای پخت واویشکا

ابتدا سیر را ریز خرد کنید و سرخ کنید


سپس پیاز را نگینی خرد کنید و به سیرها اضافه کنید و تفت دهید.

بیشتر بخوانید..
طرز تهیه کباب ژاپنی و اصول پخت کباب ژاپنی خوشمزه و مجلسی
پخت انواع واویشکا,نحوه پخت واویشکا

پیاز نگینی را به سیرها اضافه کنید


در این مرحله گوشت چرخ کرده، زردچوبه، نمک و رب را اضافه کنید و آن را سرخ کنید.

نکاتی برای تهیه واویشکا,طرز درست کردن واویشکا

گوشت و رب را اضافه کنید و تفت بدهید


سپس گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید و آن را مخلوط کنید و به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گرد غوره را اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا به مدت سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.

نحوه پخت واویشکا, پخت غذاهای گیلانی
مواد لازم برای پخت واویشکا, طرز پخت واویشکا

گوشت و رب را اضافه کنید و تفت بدهید

وقتی غلظت مایع به اندازه غلظت درون تصویر شد. در این مرحله می توانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.

بیشتر بخوانید..
19 ترفند برای کاربران حرفه‌ای کامپیوتر (بخش پایانی)
مواد لازم برای پخت واویشکا, طرز پخت واویشکا

ترشی و نمک غذا را بچشید


حسابی که آب خورش واویشکا کم شد اگر دوست داشتید یک تخم مرغ روی غذا بشکنید.

نحوه درست کردن واویشکا,نکاتی برای تهیه واویشکا

وقتی آب آن کشیده شد یک تخم مرغ روی آن بشکنید

نکاتی برای تهیه واویشکا :
این غذا مثل خورش و با برنج سفید خورده می شود.

واویشکا به صورت های متفاوت طبخ داده می شود می توانید مانند دستور بالا مایه گوشتی را تهیه کنید البته می توانید گوجه را هم از داخل آن حذف کنید و در آخر تخم مرغ اضافه نکنید و به جای آن سیب زمینی سرخ کنید و در کنار آن در ظرف سرو قرار بدهید.

بیشتر بخوانید..
روش های پخت شله زرد
نکاتی برای تهیه واویشکا,نحوه پخت واویشکا

طرز تهیه واویشکا گوشت

در بعضی مناطق واویشکا را از جگر چرخ کرده و یا به صورت ریز خرد کنید تهیه می کنند و بعضی افراد آن را با گوشت ریز خرد کرده تهیه می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

آمار بازدید

  • 0
  • 1
  • 1
  • 13
  • 10
  • 126
  • 1,138
  • 1,457
  • 0
  • 245
  • 30/10/2019

خواص خوراکی ها

بهداشت و زیبایی