آخرین مطالب

بیوگرافی شادی مختاری + مصاحبه و عکس‌ها بیوگرافی مونا اسکندری (+عکس) بیوگرافی مهتاب اکبری+ تصاویر بیوگرافی فریبا نادری + تصاویر فریبا نادری بیوگرافی نازنین فراهانی + تصاویر بیوگرافی عارفه معماریان + عکس بیوگرافی سلما ارگچ + عکس های مراسم ازدواجش بیوگرافی مریم سرمدی بازیگر همیشه خندان+ عکس بهاره رهنما: کاوه آفاق انگار سال‌هاست بازیگر تئاتر است مهناز افشار به تبلیغ علیه نظام متهم شد نخستین تصویر از باران کوثری در فیلم «عامه پسند» شقایق دهقان به سریال «نون.خ» پیوست  آیا محسن لرستانی اعدام شد؟ فوق لیسانسه‌ها» به دکتری می‌رسند؟/ سریالی که برای خنده باج نداد صحبت‌های جنجالی پری ملکی درباره خوانندگان پاپ/ هر چقدر هنرمندان پاپ مالیات بدهند، کم است! سالم ترین نوع گوشت کدام است؟ خواص کدو حلوایی آشنایی با خواص و مضرات باقلا روش های پخت شله زرد طرز تهیه واویشکا (غذایی گیلانی) 10 اشتباه برای پوشش آقایان رازهایی در انتخاب لباس مجلسی که شما را لاغر و قدبلند نشان دهد جدیدترین مدل مانتو انواع تجهیزات الکترونیکی در سفر لوازم مورد نیاز برای کمپینگ یک شبه نکاتی مهم برای سفر در زمستان تجهیزات ضروری برای کویر نوردی بهترین مکان های گردشگری برای ماه عسل

طرز تهیه واویشکا (غذایی گیلانی)

طرز تهیه واویشکا, نحوه پخت واویشکا

طرز تهیه واویشکا

زمان آماده سازی واویشکا: 15 دقیقه
زمان پخت “واویشکا”: 60 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه ” واویشکا” برای 4 نفر :

 سیر 2 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
گوشت چرخ کرده 500 گرم
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی خرد شده 3 عدد
 آب1/2 لیوان
 تخم مرغ 1 عدد
 زردچوبه به میزان لازم
 فلفل سیاه به میزان لازم
گرد غورهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم


طرز تهیه واویشکا :
ابتدا سیر را خرد کنید و کمی تفت بدهید.

پخت غذاهای گیلانی,مواد لازم برای پخت واویشکا

ابتدا سیر را ریز خرد کنید و سرخ کنید


سپس پیاز را نگینی خرد کنید و به سیرها اضافه کنید و تفت دهید.

بیشتر بخوانید..
طرز تهیه برنج قهوه ای ایرانی و اصول پخت برنج قهوه ای خوشمزه
پخت انواع واویشکا,نحوه پخت واویشکا

پیاز نگینی را به سیرها اضافه کنید


در این مرحله گوشت چرخ کرده، زردچوبه، نمک و رب را اضافه کنید و آن را سرخ کنید.

نکاتی برای تهیه واویشکا,طرز درست کردن واویشکا

گوشت و رب را اضافه کنید و تفت بدهید


سپس گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید و آن را مخلوط کنید و به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گرد غوره را اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا به مدت سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.

نحوه پخت واویشکا, پخت غذاهای گیلانی
مواد لازم برای پخت واویشکا, طرز پخت واویشکا

گوشت و رب را اضافه کنید و تفت بدهید

وقتی غلظت مایع به اندازه غلظت درون تصویر شد. در این مرحله می توانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.

بیشتر بخوانید..
19 ترفند برای کاربران حرفه‌ای کامپیوتر (بخش دوم)
مواد لازم برای پخت واویشکا, طرز پخت واویشکا

ترشی و نمک غذا را بچشید


حسابی که آب خورش واویشکا کم شد اگر دوست داشتید یک تخم مرغ روی غذا بشکنید.

نحوه درست کردن واویشکا,نکاتی برای تهیه واویشکا

وقتی آب آن کشیده شد یک تخم مرغ روی آن بشکنید

نکاتی برای تهیه واویشکا :
این غذا مثل خورش و با برنج سفید خورده می شود.

واویشکا به صورت های متفاوت طبخ داده می شود می توانید مانند دستور بالا مایه گوشتی را تهیه کنید البته می توانید گوجه را هم از داخل آن حذف کنید و در آخر تخم مرغ اضافه نکنید و به جای آن سیب زمینی سرخ کنید و در کنار آن در ظرف سرو قرار بدهید.

بیشتر بخوانید..
طرز تهیه خورش ریواس و اصول پخت خورشت ریواس خوشمزه
نکاتی برای تهیه واویشکا,نحوه پخت واویشکا

طرز تهیه واویشکا گوشت

در بعضی مناطق واویشکا را از جگر چرخ کرده و یا به صورت ریز خرد کنید تهیه می کنند و بعضی افراد آن را با گوشت ریز خرد کرده تهیه می کنند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

آمار بازدید

  • 0
  • 12
  • 6
  • 127
  • 22
  • 820
  • 3,294
  • 4,216
  • 0
  • 260
  • 09/12/2019

خواص خوراکی ها

بهداشت و زیبایی