آخرین مطالب

بیوگرافی شادی مختاری + مصاحبه و عکس‌ها بیوگرافی مونا اسکندری (+عکس) بیوگرافی مهتاب اکبری+ تصاویر بیوگرافی فریبا نادری + تصاویر فریبا نادری بیوگرافی نازنین فراهانی + تصاویر بیوگرافی عارفه معماریان + عکس بیوگرافی سلما ارگچ + عکس های مراسم ازدواجش بیوگرافی مریم سرمدی بازیگر همیشه خندان+ عکس بهاره رهنما: کاوه آفاق انگار سال‌هاست بازیگر تئاتر است مهناز افشار به تبلیغ علیه نظام متهم شد نخستین تصویر از باران کوثری در فیلم «عامه پسند» شقایق دهقان به سریال «نون.خ» پیوست  آیا محسن لرستانی اعدام شد؟ فوق لیسانسه‌ها» به دکتری می‌رسند؟/ سریالی که برای خنده باج نداد صحبت‌های جنجالی پری ملکی درباره خوانندگان پاپ/ هر چقدر هنرمندان پاپ مالیات بدهند، کم است! سالم ترین نوع گوشت کدام است؟ خواص کدو حلوایی آشنایی با خواص و مضرات باقلا روش های پخت شله زرد طرز تهیه واویشکا (غذایی گیلانی) 10 اشتباه برای پوشش آقایان رازهایی در انتخاب لباس مجلسی که شما را لاغر و قدبلند نشان دهد جدیدترین مدل مانتو انواع تجهیزات الکترونیکی در سفر لوازم مورد نیاز برای کمپینگ یک شبه نکاتی مهم برای سفر در زمستان تجهیزات ضروری برای کویر نوردی بهترین مکان های گردشگری برای ماه عسل

چرا باید مصرف “برنج قهوه‌ای” را جایگزین برنج سفید کرد؟!

مجموعه :اخبار

مصرف “برنج قهوه‌ای” به‌دلیل خواص بالای آن نسبت به مصرف برنج سفید ترجیح دارد؛ در این مطلب به برخی از خواص متعدد برنج قهوه‌ای اشاره شده است.

چرا باید مصرف "برنج قهوه‌ای" را جایگزین برنج سفید کرد؟!

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ “برنج قهوه‌ای” یا همان برنج سبوس‌دار یکی از انواع برنج است که از جایگاه مهمی در طب سنتی برخوردار بوده و  جزء غلات کامل محسوب می‌شود.

مصرف برنج قهوه‌ای به‌دلیل خواص بالای آن نسبت به مصرف برنج سفید ترجیح دارد؛ در ادامه به برخی از خواص متعدد برنج قهوه‌ای اشاره شده است:

ــ مقابله و پیشگیری از سرطان

ــ کمک به کاهش وزن و لاغری

بیشتر بخوانید..
کنایه سنگین مدیر لیورپول به کوتینیو

ــ حفظ سلامت دستگاه گوارش

ــ تقویت استخوانها و مفید برای سلامت پوست و مو

ــ کمک به تنظیم فشار خون

ــ برنج قهوه‌ای میزان فیبر بیشتری دارد و مصرف آن باعث احساس سیری زودتر و بیشتر می‌شود

ــ مفید برای دیابت و جلوگیری از پیشرفت این بیماری

ــ حفظ سلامت سیستم عصبی بدن و هورمونهای جنسی و سرشار از منگنز (منگنز جزو مهم مواد آنتی‌اکسیدان است و از تخریب سلول پیشگیری می‌کند)

ــ برنج قهوه‌ای به‌دلیل غنی بودن از ویتامین ب1 بر قلب و اعصاب تأثیر مطلوب دارد و به‌دلیل برخورداری از ویتامین ب3 به رفع آشفتگی‌های روحی و اضطراب کمک می‌کند

بیشتر بخوانید..
چای و نبات برای «کولینا» +عکس

ــ مفید برای درمان یبوست

ــ برنج قهوه‌ای به‌دلیل دارا بودن میزان بالایی از عنصر “سلنیوم” برای عملکرد بهتر غده تیروئید مفید است

دستورالعمل پخت برنج قهوه‌ای

برنج قهوه‌ای به‌دلیل سبوس کامل بودن، دیرتر پخته می‌شود لذا برای پخت باید:

1. شب قبل، برنج را پس از یک‌بار شست‌وشو در ظرف ریخته و دو برابر حجم آن آب اضافه کنید.

2. بعد از حداقل 12 ساعت بدون آنکه آب را دور بریزید، قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید تا آرام بجوشد.

3. هنگامی که نیمی از آب جوشید، شعله را برای نیم ساعت خاموش کنید تا آب باقیمانده به‌خوبی جذب برنج شود.

بیشتر بخوانید..
تنش در خاورمیانه؛ قیمت دلار افزایش یافت

4. مجدداً شعله را روشن کنید تا آب کاملاً جذب شود.

5. با حذف آب، آن را دم کنید.

به‌یاد داشته باشید برنج قهوه‌ای پس از پخت، نسبت به برنج سفید، اندکی سفت‌تر است.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدید ترین مطالب اخبار

بیشتر بخوانید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

آمار بازدید

  • 0
  • 20
  • 16
  • 87
  • 60
  • 853
  • 2,363
  • 5,426
  • 0
  • 260
  • 09/12/2019

خواص خوراکی ها

بهداشت و زیبایی