آخرین مطالب

سالم ترین نوع گوشت کدام است؟ خواص کدو حلوایی آشنایی با خواص و مضرات باقلا روش های پخت شله زرد طرز تهیه واویشکا (غذایی گیلانی) 10 اشتباه برای پوشش آقایان رازهایی در انتخاب لباس مجلسی که شما را لاغر و قدبلند نشان دهد جدیدترین مدل مانتو انواع تجهیزات الکترونیکی در سفر لوازم مورد نیاز برای کمپینگ یک شبه نکاتی مهم برای سفر در زمستان تجهیزات ضروری برای کویر نوردی بهترین مکان های گردشگری برای ماه عسل بررسی شهر کرج و تاریخچه این شهر آشنایی با دیدنی های استان مازندران معرفی زیباترین سد‌های ایران سفرهای یک روزه اطراف تهران تهرانگردی در فصل زمستان غذاهای حاوی آهن برای کودکان آموزش سلام کردن به کودکان چگونه به کودکان یاد بدهیم از خود دفاع کنند؟ نقش مدرسه در شکل‌گیری شخصیت کودک اس ام اس زناشویی پیامک زیبای فلسفی اس ام اس بارانی اس ام اس به یاد هم بودن پیامک جدید 25 عکس پروفایل آبان ماهی + اشعار زیبا در مورد متولدین آبان ماه

۵ خاصیت مهم هویج

هویج از جمله سبزیجات ریشه‌ای به حساب می‌آید که اغلب در گروه خوراکی‌های کاملا سالم قرار می‌گیرد.

۵ خاصیت مهم هویج

سایت تخصصی “مدیکال دیلی” در مطلبی در این باره آورده که از جمله فوائد افزودن این ماده خوراکی به رژیم غذایی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

سلامت قلب

هویج حاوی میزان بالایی از فیبر محلول است و به همین دلیل می‌تواند به کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و افزایش سطح کلسترول خوب (HDL) کمک کند. در نتیجه خطر لختگی خون و مشکلات ناشی از بیماری‌های قلبی کاهش پیدا می‌کند. همچنین نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف هویج سطح کلسترول را کاهش داده و به کاهش فشار خون و پیشگیری از سکته مغزی کمک می‌کند.
بیشتر بخوانید

بیشتر بخوانید..
قارچ خوراکی و خواص قارچ

10 غذا برای تضمین سلامتی قلب

سلامت چشم‌ها

یکی از خواص تاکید شده هویج تاثیر آن بر سلامت چشم‌هاست. هرچند، شواهد علمی مربوط به این ادعا برای بسیاری مورد تایید نیست. محققان در بررسی‌های خود بیشتر تاثیر مکمل‌های بتاکاروتن و نه خود هویج را مورد ارزیابی قرار داده‌اند.

درحالیکه هویج مشکلات بینایی را درمان نمی‌کند اما سرشار از مواد مغذی ضروری برای حفظ سلامت چشم‌هاست. بسیاری از مردم در کشورهای در حال توسعه از مشکلات بینایی رنج می برند که ناشی از عدم مصرف کافی ویتامین A است.
بیشتر بخوانید

این بلا را سر چشمان خود نیاورید

پیشگیری از بیماری

هویج پخته در مقایسه با خام آن حاوی میزان بالایی از آنتی‌اکسیدان‌هاست. این ترکیب حفاظت کننده می‌تواند به کند ساختن روند فرسودگی سلول‌ها کمک کرده و بدن را از تاثیرات مخرب رادیکال‌های آزاد حفظ می‌کند.

بیشتر بخوانید..
خواص انجیر از حفاظت از قلب تا تقویت استخوان ها و مضرات انجیر

بررسی‌ها نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض رادیکال‌های آزاد با افزایش خطر ابتلا به برخی انواع بیماری‌ها از قبیل بیماری‌های قلبی-عروقی، سرطان، آلزایمرو بیماری‌های دیگر مرتبط است.
بیشتر بخوانید

10 بیماری شایع در زمستان9 نشانه کمبود آهن بدندلایل و درمان سردی پاها

کالری پایین

افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند مصرف هویج گزینه مناسبی است زیرا حاوی میزان بالایی از آب و مقدار پایینی کالری است. یک هویج خام متوسط، حاوی حدود ۲۵ کالری است.   
بیشتر بخوانید

چه زمانی از روز کالری بیشتری می‌سوزانیم؟5 دلیل برای بیان تفاوت کالری‌ها با یکدیگر

درمان زخم و جراحت 

هویج علاوه بر ویتامین A منبع غنی از آنتی‌اکسیدانی همچون ویتامین C است. مصرف این ماده خوراکی می‌تواند به شفاف شدن پوست کمک کند. همچنین ویتامین C در درمان زخم و جراحت حائز اهمیت است چرا که وجود آن برای تولید کلاژن اهمیت دارد. کلاژن پروتئین اصلی موجود در پوست و بافت‌های همبند است. همچنین این ویتامین به عنوان یک آنتی اکسیدان به پیشگیری از آسیب دیدن سلول‌ها کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید..
سویا؛ از رفع افسردگی تا پیشگیری از آرتروز

منبع: ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

آمار بازدید

  • 0
  • 18
  • 11
  • 97
  • 49
  • 516
  • 1,153
  • 1,839
  • 0
  • 245
  • 30/10/2019

خواص خوراکی ها

بهداشت و زیبایی