آخرین مطالب

نگاهی اجمالی به بیوگرافی سولماز حصاری عکسهای جدید و بیوگرافی فلور نظری قدرت نمایی محصولات ROG ایسوس در کامپیوتکس ۲۰۱۹ به‌روزرسان جدید کارت گرافیک AMD Radeon Adrenalin موجب افزایش کیفیت در بتای Gears 5 خواهد شد چرا باید مصرف “برنج قهوه‌ای” را جایگزین برنج سفید کرد؟! جزئیات حذف ۴ صفر پول ملی/ واحد پول تومان و ۱ تومان معادل ۱۰۰ ریال می‌شود؛ اجرای طرح پس از تصویب مجلس قیمت طلا، قیمت سکه و قیمت مثقال طلا امروز ۹۸/۰۵/۱۰ بهداشت ضعیف دهان و دندان چطور باعث تهدید سلامتی می‌شود؟ با ترسناک ترین سریال های دنیا آشنا شوید خبر ازدواج جانی دپ با رقصنده زیبای 20 ساله 6 سبک در فشن که هرگز از مد نمی افتد فشن شوی مدل لباس زنانه در تهران ترمینال سلام فرودگاه امام خمینی افتتاح شد + عکس جدیدترین مدل های لباس در فشن شوی لندن انتشار اولین تصاویر دوربین ۶۴ مگاپیکسلی Realme اوپو روش‌های عجیب و افراطی مردم برای لاغری! عکس‌های قدیمی رهبران جهان قبل از مشهور شدن فوندیشن چیست ؟ انواع آن و روش استفاده از آن 15 غذای مورد نیاز برای از بین بردن درد مفاصل بزرگسالانی که سعی داشتند در زمین بازی کودکان بازی کنند اما فاجعه آمیز بود طرز تهیه لیموناد هندوانه قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز امروز ۹۸/۰۳/۲۵ سلاح‌های آمریکایی در انبارهای سعودی افزایش ۱۰درصدی هزینه بیمه نفتکش‌ها در خلیج فارس پس از حملات اخیر/برخی کشتیرانی‌ها سفارش جدید را معلق کردند ۱۰ فیلم ترسناک و دلهره آوری که هیچگاه نباید به تنهایی نگاه کنید ترسناک ترین جاده‌ های دنیا که جرات نمی‌کنید در آنها رانندگی کنید تمام آنچه باید درباره جنجال اسنپ در ایران دانست واکنش ظریف به حادثه دریای عمان: «گروه بی» دیپلماسی خرابکاری را آغاز کرده است

چرا باید در زمستان هر روز گشنیز بخورید؟

اغلب غذاهایی که در روزهای سرد زمستان می‌خورید می‌توانند کلسترولتان را بالا ببرند. اما نگران نباشید زیرا برگ‌های گشنیز می‌توانند کمک کنند سطح کلسترول بد خونتان را کاهش دهید.

گشنیز

گشنیز گیاه و سبزی معروفی است که در انواع غذاها استفاده می‌شود، هم به عنوان یکی از عناصر اصلی و هم برای تزئین. 
از گشنیز می‌توانید در تهیه‌ی انواع سالاد و خوراک‌های سبزیجات یا گوشتی، دسرها و نوشیدنی‌ها استفاده کنید. برگ‌های گشنیز سرشار از ویتامین A، ویتامین K و ویتامین C هستند؛ بنابراین گیاه بسیار مفیدی است که در طی ماه‌های سرد سال باید بیشتر مصرف کنید تا سیستم ایمنی‌تان تقویت شود.

منبع غنی ویتامین C است

برگ‌های گشنیز 30 درصد از نیاز روزانه‌ی شما به ویتامین C را تامین می‌کنند. این گیاه می‌تواند در پیشگیری و درمان آبله مفید باشد و همچنین به عنوان یک تقویت‌کننده سیستم ایمنی عمل کند.

گشنیز گیاهی جادویی است که می‌تواند معده را تقویت کرده و مشکلات مرتبط با گوارش و حالت تهوع را تسکین دهد. این برگ‌ها به تولید مایعات و آنزیم‌های گوارشی کمک می‌کنند

به تنظیم کلسترول کمک می‌کند

اغلب غذاهایی که در روزهای سرد زمستان می‌خورید احتمال دارد کلسترول خونتان را بالا ببرند؛ اما نگران نباشید زیرا برگ‌های گشنیز می‌توانند کمک کنند سطح کلسترول بد خونتان (LDL) را کاهش دهید. زیرا اسیدهای موجود در آن در کاهش کلسترول بسیار مؤثرند و ضمناً می‌توانند سطح کلسترول خوب خونتان (HDL) را نیز بالا ببرند.

برگ‌های گشنیز ضد آلرژی‌اند

برگ‌های گشنیز به دلیل دارا بودن خاصیت ضد آلرژی، در فصل زمستان بسیار مفیدند. این برگ‌ها حاوی ترکیبات آنتی باکتریالی هستند که می‌توانند درمانی برای عفونت‌های قارچی یا باکتریایی باشند. بنابراین خوب است طی ماه‌های سرد زمستان، گشنیز بخورید تا آلرژی فصلی‌تان را کنترل کنید.

منبع خوبی از آنتی‌اکسیدان‌ها است

برگ‌های گشنیز غنی از ویتامین C و آهن هستند که به تقویت سیستم ایمنی بدن در روزهای سرد زمستان کمک می‌کنند. برای اینکه خودتان را در برابر سرماخوردگی بیمه کنید باید هر روز گشنیز بخورید تا از فواید آنتی‌اکسیدان معروف آن یعنی کوئرستین بهره‌مند شوید.

موجب تقویت سلامت استخوان‌ها می‌شود

مصرف برگ‌های گشنیز به افرادی که از آرتروز یا پوکی استخوان رنج می‌برند، توصیه می‌شود. سرمای زمستان می‌تواند برای استخوان‌ها ناراحت‌کننده باشد. بنابراین باید گشنیز بخورید تا با کلسیم و املاحی که دارد از سلامت استخوان‌هایتان محافظت کنید.
بیشتر بخوانید

فواید شگفت انگیز گشنیزگشنیز: از سم‌زدایی تا کنترل دیابت10 خاصیت فوق‌العاده‌ی بذر گشنیز

تقویت‌کننده معده است

گشنیز گیاهی جادویی است که می‌تواند معده را تقویت کرده و مشکلات مرتبط با گوارش و حالت تهوع را تسکین دهد. این برگ‌ها به تولید مایعات و آنزیم‌های گوارشی کمک می‌کنند. در فصل زمستان ممکن است غذاهای سنگینی بخورید که باعث ناراحتی معده شوند، پس با خوردن برگ‌های گشنیز می‌توانید از ناراحتی معده پیشگیری کنید.

به کنترل فشارخون کمک می‌کند

خوردن برگ‌های گشنیز به آن‌هایی که دچار فشارخون بالا هستند توصیه می‌شود. کلسیم موجود در گشنیز با فرارسان‌های عصبی وارد تعامل شده و احتمال حملات قلبی و سکته مغزی را کاهش می‌دهند. پس برای حفظ سلامت قلب و عروقتان این روزها بیشتر گشنیز بخورید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

  • دوستان
  • انواع فال
  • فقط بخند
  • عاشقانه

آمار بازدید

  • 0
  • 2
  • 1
  • 16
  • 4
  • 57
  • 387
  • 460
  • 0
  • 183
  • 02/08/2019

خواص خوراکی ها

بهداشت و زیبایی