آخرین مطالب

10 مهم ترین عوارض تاتو کردن | ممنوعیت های تاتو زدن روی بدن بهترین سورپرایزهای چهره های مشهور برای هوادارانشان +عکس شاخ های اینستاگرامی چقدر درآمد دارند؟ کارداشیان ها چگونه مشهور شدند و دقیقا چه کاری انجام می دهند؟ عکس های خبری دیدنی و خبرساز هفته گذشته (عکس و سوژۀ خبری) عکس های دیدنی کمیاب تاریخی که تاکنون ندیده اید منتخب عکس های دیدنی نشنال جئوگرافیک در سال 2018 بیوگرافی مژگان شجریان و همسرش + عکس های مژگان شجریان و مصاحبه بیوگرافی حسین مهری و همسرش + عکس های حسین مهری و مصاحبه ارزان ترین هتل های مشهد کدام ها هستند؟ با ۱۰ مورد از بهترین هتل های قشم آشنا شوید بهترین هتل های تبریز که شما را شگفت زده می کنند! بیوگرافی بازیگران سریال ستایش 3 + اسامی کامل با عکس معرفی سریال ترور خاموش + بازیگران و عوامل + خلاصه داستان فیلم جوکر رکورد افتتاحیه ماه اکتبر را شکست مدت زمان بازی Marvel’s Avengers اعلام شد ماجرای رابطه و عکس جنجالی ترلان پروانه و فرشاد احمدزاده (عکس) بازیگر زن ایرانی در سوئیس سرطان گرفت (عکس) عکسی متفاوت از الناز شاکردوست در عروسی (عکس) گریم  هانیه توسلی در  فیلم اکران نشده سینمایی(عکس) نگاهی اجمالی به بیوگرافی سولماز حصاری عکسهای جدید و بیوگرافی فلور نظری قدرت نمایی محصولات ROG ایسوس در کامپیوتکس ۲۰۱۹ به‌روزرسان جدید کارت گرافیک AMD Radeon Adrenalin موجب افزایش کیفیت در بتای Gears 5 خواهد شد چرا باید مصرف “برنج قهوه‌ای” را جایگزین برنج سفید کرد؟! جزئیات حذف ۴ صفر پول ملی/ واحد پول تومان و ۱ تومان معادل ۱۰۰ ریال می‌شود؛ اجرای طرح پس از تصویب مجلس قیمت طلا، قیمت سکه و قیمت مثقال طلا امروز ۹۸/۰۵/۱۰ بهداشت ضعیف دهان و دندان چطور باعث تهدید سلامتی می‌شود؟

طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ و اصول پخت کوبیده دو رنگ مجلسی

طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ

طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ مجلسی , دستور پخت کباب کوبیده دو رنگ خوشمزه

کباب کوبیده دو رنگ

کباب کوبیده یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است و مدل های مختلفی دارد که میتوان از میان آنها به کباب کوبیده ساده ، کباب کوبیده لقمه ای و نگینی و زعفرانی … اشاره کرد . یکی از انواع کباب کوبیده ، کوبیده دو رنگ است و ترکیبی از کباب کوبیده با گوشت گوسفندی و کباب کوبیده با گوشت مرغ است.

این کباب دارای طعم خوب و ظاهری زیباست ، از اینرو در بسیاری از مراسم و مهمانی های خاص سرو میشود . این کباب را هم میتوان مانند کباب کوبیده معمولی با ریحان و پیاز و نان سنگک یا برنج سرو و میل کرد . هر صد گرم از کباب کوبیده ۲۵۰ کالری دارد .

در ادامه طرز تهیه و پخت کباب کوبیده دو رنگ را با تمام نکات آموزشی آن در اختیار شما قرار میدهیم . مقدار موادی که در زیر قرار گرفته شده برای ۴ نفر است . اگر میخواهید برای تعداد بیشتری این غذا را تهیه کنید باید مقدار مواد را بیشتر کنید.

مواد لازم کباب کوبیده دو رنگ
سینه مرغ۵۰۰ گرم
گوشت گوسفندی۵۰۰ گرم
دنبه گوسفندی۵۰ گرم
پیاز بزرگ۲ عدد
گوجه فرنگی۴ عدد
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ

برای شروع دو بار دنبه گوسفندی را با گوشت مرغ چرخ کنید تا خوب با هم یکی شوند . یک کاسه مناسب انتخاب کرده و گوشت مرغ را درون آن بریزید . یک پیاز نسبتا بزرگ را پوست گرفته و بشویید ، سپس آن را رنده کرده و آبش را بگیرید.

بیشتر بخوانید..
مخفی کردن فایل در کامپیوتر با ترفندهای جالب

پیاز رنده شده را به گوشت مرغ اضافه کنید . زعفران و نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید . همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و ورز بدهید تا یک مایه کباب عالی بدست بیاید . زمانی که مایه کباب را آماده کردید

با سلفون روی درب کاسه را پوشانده و به مدت زمان یک ساعت آن را در یخچال بگذارید تا مایه کباب چسبناکتر و خوب به سیخ بچسبد . گوشت گوسفندی را دو بار چرخ کرده و داخل یک کاسه بریزید . یک پیاز بزرگ انتخاب کنید.

آن را پوست گرفته و شسته و رنده کنید . آب پیاز را بگیرید و به گوشت گوسفندی اضافه کنید . زعفران و نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه و خوب همه مواد را با هم ترکیب کنید . وقتی مایه کباب خوب یکدست و چسبناک شد

روی کاسه سلفون کشیده و مانند گوشت مرغ ، یک ساعت آن را درون یخچال بگذارید . پس از گذشتن یک ساعت مایه کباب ها را از یخچال خارج کرده و سیخ ها را آماده کنید . یک کاسه آب سرد کنار دستتان بگذارید.

دست خود را با آب تر کنید و نیمی از سیخ را به کوبیده مرغ اختصاص دهید . نیمی دیگر را با کوبیده گوشت بپوشانید . به این شکل همه مایه را سیخ کنید و میتوانید با توجه به سلیقه خود در سیخ کردن تغییر ایجاد کنید و مدل های متفاوتی ایجاد کنید.

زمانی که همه مایه را سیخ کردید ، باز یک ساعت دیگر سیخ ها را در یخچال گذاشته و سراغ منقل بروید . منقل را با ذغال ها پر و روشن کنید و به این موضوع که همه ذغال ها روشن باشند توجه کنید تا کبابی خوش طعم و خوش عطر داشته باشید.

بیشتر بخوانید..
طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون و اصول پخت استروژن کباب خوشمزه

ذغال های خام موجب بوی دود در کباب ها میشوند و حتی برای سلامتی شما نیز مضر هستند . زمانی که یک ساعت سپری شد و منقل آماده شد ، سیخ های کباب را روی منقل بچینید و خوب باد بزنید تا کباب ها بگیرند

سپس سیخ ها را بچرخانید تا همه کباب به ظور یکنواخت پخته و کباب شود . گوجه فرنگی ها را از میان و وسط برش داده و به سیخ بکشید و پس از کباب شدن گوشت ، آنها را کباب کنید . این کباب را میتوانید در کنار برنج زعفرانی یا نان سنگک خشخاشی با ریحان و پیاز سرو کرده و میل کنید .

نکاتی درباره طرز تهیه کباب کوبیده

یکی از مهم ترین و اصلی ترین نکات که باید در هنگام پخت انواع کباب کوبیده به آن توجه کرد آب پیاز است . آب پیاز را باید حتما به طور کامل بگیرید. پیاز را حتما به شکل رنده شده به گوشت اضافه کنید . به هیچ عنوان از زردچوبه در پخت کباب کوبیده استفاده نکنید.

ادویه کباب کوبیده فلفل سیاه و نمک است و گاهی زعفران . در کباب کردن گوشت باید به فاصله سیخ ها از آتش دقت کنید زیرا اگر فاصله کم باشد ، گوشت میسوزد . اگر فاصله زیاد باشد گوشت نپخته میماند . اگر خیلی زود سیخ را بچرخانید گوشت مغزپخت نمیشود

پس باید به همه این موارد دقت کنید . اگر دوست دارید یک کباب کوبیده اصیل ایرانی بخورید ، به جای نوشابه و دلستر از دوغ طعم دار شده با پونه و نعناع استفاده کنید . اگر کم خونی دارید بهتر است به جای مصرف کباب با ماست و دوغ ، سالاد را جایگزین کنید.

بیشتر بخوانید..
آموزش طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی و اصول پخت نان برنجی خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانس شما در آموزش آشپزی

بیشتر بخوانید

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

آمار بازدید

  • 0
  • 0
  • 0
  • 22
  • 13
  • 159
  • 713
  • 898
  • 0
  • 203
  • 08/10/2019

خواص خوراکی ها

بهداشت و زیبایی