آخرین مطالب

10 مهم ترین عوارض تاتو کردن | ممنوعیت های تاتو زدن روی بدن بهترین سورپرایزهای چهره های مشهور برای هوادارانشان +عکس شاخ های اینستاگرامی چقدر درآمد دارند؟ کارداشیان ها چگونه مشهور شدند و دقیقا چه کاری انجام می دهند؟ عکس های خبری دیدنی و خبرساز هفته گذشته (عکس و سوژۀ خبری) عکس های دیدنی کمیاب تاریخی که تاکنون ندیده اید منتخب عکس های دیدنی نشنال جئوگرافیک در سال 2018 بیوگرافی مژگان شجریان و همسرش + عکس های مژگان شجریان و مصاحبه بیوگرافی حسین مهری و همسرش + عکس های حسین مهری و مصاحبه ارزان ترین هتل های مشهد کدام ها هستند؟ با ۱۰ مورد از بهترین هتل های قشم آشنا شوید بهترین هتل های تبریز که شما را شگفت زده می کنند! بیوگرافی بازیگران سریال ستایش 3 + اسامی کامل با عکس معرفی سریال ترور خاموش + بازیگران و عوامل + خلاصه داستان فیلم جوکر رکورد افتتاحیه ماه اکتبر را شکست مدت زمان بازی Marvel’s Avengers اعلام شد ماجرای رابطه و عکس جنجالی ترلان پروانه و فرشاد احمدزاده (عکس) بازیگر زن ایرانی در سوئیس سرطان گرفت (عکس) عکسی متفاوت از الناز شاکردوست در عروسی (عکس) گریم  هانیه توسلی در  فیلم اکران نشده سینمایی(عکس) نگاهی اجمالی به بیوگرافی سولماز حصاری عکسهای جدید و بیوگرافی فلور نظری قدرت نمایی محصولات ROG ایسوس در کامپیوتکس ۲۰۱۹ به‌روزرسان جدید کارت گرافیک AMD Radeon Adrenalin موجب افزایش کیفیت در بتای Gears 5 خواهد شد چرا باید مصرف “برنج قهوه‌ای” را جایگزین برنج سفید کرد؟! جزئیات حذف ۴ صفر پول ملی/ واحد پول تومان و ۱ تومان معادل ۱۰۰ ریال می‌شود؛ اجرای طرح پس از تصویب مجلس قیمت طلا، قیمت سکه و قیمت مثقال طلا امروز ۹۸/۰۵/۱۰ بهداشت ضعیف دهان و دندان چطور باعث تهدید سلامتی می‌شود؟

طرز تهیه کباب ژاپنی و اصول پخت کباب ژاپنی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه کباب ژاپنی

طرز تهیه کباب ژاپنی خوشمزه , دستور پخت کباب یاکیتوری مجلسی , xvc jidi fhf Ch kd

کباب ژاپنی

کباب ها را به جرات میتوان محبوب ترین و معروف ترین غذای مردم خاورمیانه معرفی کرد. برای طعم دار کردن اکثر کباب ها از پیاز و ادویه جات استفاده میکنند. یکی از کباب های شرقی که بیشتر در کشور ژاپن خورده و سرو میشود

کباب ژاپنی است. این کباب مثل کباب بلغاری و جوجه کباب مکزیکی طعم بسیار خوبی دارد و بیشتر در کشورهای شرق آسیا سرو میشود. بیشتر کباب ها از گوشت قرمز بریده شده یا چرخ شده گوساله و گاو و گوسفند و بره تهیه میشوند.

در ادامه طرز تهیه و پخت کباب ژاپنی را با تمام نکات آموزشی آن در اختیار شما قرار میدهیم . مقدار موادی که در زیر قرار گرفته شده برای ۴ نفر است . اگر میخواهید برای تعداد بیشتری این غذا را تهیه کنید باید مقدار مواد را بیشتر کنید.

مواد لازم کباب ژاپنی
فیله گوسفندی۶۰۰ گرم
پیاز متوسط۱ عدد
سیر۴ حبه
زنجبیل۱ قاشق چایخوری
شیره انگور۱ قاشق غذاخوری
سس سویا۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
پودر خردل۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه کباب ژاپنی

از گوشت شروع کنید. برای شروع گوشت را شسته و سعی کنید تمام چربی های اضافه اش را از آن جدا کنید. گوشت را با کارد به شکل نوارهایی یک سانتی متری درآورده و برش بدهید . یک کاسه مناسب انتخاب کنید

سپس تکه های گوشت را درون کاسه بریزید. سیر و پیاز را پوست گرفته و شسته و با کارد به شکل ساطوری و ریز خرد کنید. سیر و پیاز را به تکه های گوشت اضافه کنید. حالا زمان اضافه کردن مخلفات و طعم دهنده ها به گوشت است.

بیشتر بخوانید..
طرز تهیه خورش ریواس و اصول پخت خورشت ریواس خوشمزه

سس سویا و شیره انگور و روغن زیتون و پودر خردل و پودر زنجبیل را به کاسه اضافه کنید. همه مواد را با تکه های گوشت ترکیب و مخلوط کنید تا تمام تکه ها و نوار ها طعم و مزه بگیرند. میتوانید این کار را با دست انجام بدهید

تا همه مواد به شکل کامل و بهتری با هم مخلوط شوند و گوشت بهتر طعم بگیرد. وقتی همه مواد را با هم ترکیب کردید سی دقیقه به گوشت زمان داده و آن را در فضا و محیط آشپزخانه رها کنید تا همه مواد خوب به خورد گوشت رفته و گوشت مزه و طعم بهتری بگیرد.

وقتی نیم ساعت سپری شد فیله ها گوشت را از کاسه بیرون بیاورید.  یکی از نکات مهم پس از بیرون آوردن گوشت این است که باید با توجه و دقت سیر و پیازهایی که به تکه های گوشت چسبیده را جدا کنید. وقتی تکه های سیر و پیاز را جدا کردید

تکه های گوشت را به شکل منظم و یکدست سیخ کنید. حالا زمان آن رسیده که منقل را آماده کنید. به روشن بودن همه ذغال ها دقت کنید زیرا ذغال های خام باعث بوی دود در کباب میشوند. اگر دوست دارید کبابی را بپزید

که هم خوش عطر باشد هم خوش طعم باید به همه این نکات دقت و توجه کنید. زمانی که تمام ذغال ها آماده و روشن شد ، سیخ های کباب را روی منقل چیده و به کباب ها زمان بدهید تا کمی خودشان را بگیرند.

وقتی کباب ها خودشان را گرفتند سیخ ها را چرخانده و این کار را به طور مرتب و منظم انجام بدهید تا در نتیجه کبابی خوش پخت و یکدست داشته باشید. زمانی که کباب ها مغزپخت شدند آنها را از سیخ بیرون بکشید و در کنار نان یا برنج سرو و میل کنید.

بیشتر بخوانید..
طرز تهیه خورش گل کلم و اصول پخت خورشت گل کلم خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

آمار بازدید

  • 0
  • 0
  • 0
  • 22
  • 13
  • 159
  • 713
  • 898
  • 0
  • 203
  • 08/10/2019

خواص خوراکی ها

بهداشت و زیبایی