آخرین مطالب

10 مهم ترین عوارض تاتو کردن | ممنوعیت های تاتو زدن روی بدن بهترین سورپرایزهای چهره های مشهور برای هوادارانشان +عکس شاخ های اینستاگرامی چقدر درآمد دارند؟ کارداشیان ها چگونه مشهور شدند و دقیقا چه کاری انجام می دهند؟ عکس های خبری دیدنی و خبرساز هفته گذشته (عکس و سوژۀ خبری) عکس های دیدنی کمیاب تاریخی که تاکنون ندیده اید منتخب عکس های دیدنی نشنال جئوگرافیک در سال 2018 بیوگرافی مژگان شجریان و همسرش + عکس های مژگان شجریان و مصاحبه بیوگرافی حسین مهری و همسرش + عکس های حسین مهری و مصاحبه ارزان ترین هتل های مشهد کدام ها هستند؟ با ۱۰ مورد از بهترین هتل های قشم آشنا شوید بهترین هتل های تبریز که شما را شگفت زده می کنند! بیوگرافی بازیگران سریال ستایش 3 + اسامی کامل با عکس معرفی سریال ترور خاموش + بازیگران و عوامل + خلاصه داستان فیلم جوکر رکورد افتتاحیه ماه اکتبر را شکست مدت زمان بازی Marvel’s Avengers اعلام شد ماجرای رابطه و عکس جنجالی ترلان پروانه و فرشاد احمدزاده (عکس) بازیگر زن ایرانی در سوئیس سرطان گرفت (عکس) عکسی متفاوت از الناز شاکردوست در عروسی (عکس) گریم  هانیه توسلی در  فیلم اکران نشده سینمایی(عکس) نگاهی اجمالی به بیوگرافی سولماز حصاری عکسهای جدید و بیوگرافی فلور نظری قدرت نمایی محصولات ROG ایسوس در کامپیوتکس ۲۰۱۹ به‌روزرسان جدید کارت گرافیک AMD Radeon Adrenalin موجب افزایش کیفیت در بتای Gears 5 خواهد شد چرا باید مصرف “برنج قهوه‌ای” را جایگزین برنج سفید کرد؟! جزئیات حذف ۴ صفر پول ملی/ واحد پول تومان و ۱ تومان معادل ۱۰۰ ریال می‌شود؛ اجرای طرح پس از تصویب مجلس قیمت طلا، قیمت سکه و قیمت مثقال طلا امروز ۹۸/۰۵/۱۰ بهداشت ضعیف دهان و دندان چطور باعث تهدید سلامتی می‌شود؟

طرز تهیه جوجه کباب لاری و اصول پخت جوجه کباب لاری خوشمزه

طرز تهیه جوجه کباب لاری

طرز تهیه جوجه کباب لاری مجلسی , دستور جوجه کباب لاری ماستی

جوجه کباب لاری

از دیرباز کباب ها خوشمزه ترین غذا در ایران و خاورمیانه بوده اند. کباب ها دارای انواع مختلفی هستند. جوجه کباب یکی از انواع کباب است. جوجه کباب ها به دو صورت بدون استخوان و با استخوان و از گوشت مرغ و جوجه تهیه میشوند.

یکی از انواع جوجه کباب ، جوجه کباب لاری است و طرفداران زیادی نیز دارد. این جوجه کباب خوشمزه بسیار لذیذ است. در این نوع جوجه کباب ، گوشت مرغ را با موادی مثل ماست پر چرب و پیاز و روغن زیتون و تخم گشنیز و پودر پاپریکا و لیمو ترش مزه دار میکنند.

در ادامه طرز تهیه و پخت جوجه کباب لاری را با تمام نکات آموزشی آن در اختیار شما قرار میدهیم . مقدار موادی که در زیر قرار گرفته شده برای ۴ نفر است . اگر میخواهید برای تعداد بیشتری این غذا را تهیه کنید باید مقدار مواد را بیشتر کنید.

مواد لازم جوجه کباب لاری
مرغ متوسط۱ عدد
لیمو ترش تازه۳ عدد
ماست پر چرب۱ لیوان بزرگ
پودر پاپریکا۱ قاشق چایخوری
پیاز متوسط۲ عدد
تخم گشنیز۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمزبه مقدار لازم

طرز تهیه جوجه کباب لاری

از مرغ شروع کنید. یک مرغ نسبتا بزرگ را انتخاب کنید. مرغ را پاک کرده و با کارد به تکه و قطعات کوچک و جوجه کبابی برش داده و خرد کنید. پیاز را پوست گرفته و بشویید. پیاز ها را به شکل حلقه ای برش دهید. یک ظرف بزرگ انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید..
طرز تهیه خورش ریواس و اصول پخت خورشت ریواس خوشمزه

پیاز ها را به ظرف اضافه کنید. لیمو ترش ها را برش داده و هسته های وسطش را دربیاورید. آبشان را بگیرید و به پیاز های حلقه شده اضافه کنید. اگر لیمو ترش تازه ندارید از آبلیمو استفاده کنید. تخم گشنیزها را خرد کرده

و با ماست و پاپریکا و فلفل قرمز و نمک و روغن زیتون و زعفرانی که دم کرده اید به ظرف اضافه کنید. همه مواد را با هم ترکیب و مخلوط کنید و قطعات گوشت را به مواد اضافه کنید. همه مواد را با هم زیر و رو کنید تا مواد به تمام قسمت های گوشت برسد

و تمام تکه ها مزه دار شوند. درب ظرف را بگذارید. اگر ظرفتان بدون در است میتوانید از سلفون کمک بگیرید. روی ظرف را سلفون کشیده و درون یخچال بگذارید. حدود سه تا چهار ساعت به گوشت زمان بدهید تا خوب طعم و مزه بگیرد.

وقتی این زمان سپری شد ظرف را بیرون آورده و قبل از به سیخ کشیدن ، پیاز های حلقه شده را از تکه های مرغ جدا کنید. این جوجه کباب را میتوانید به دو روش درست کنید. روش ذغالی : تکه های جوجه را به سیخ کرده و منقل را آماده کنید.

به روشن بودن تمام ذغال ها دقت کنید. زیرا وجود ذغال خام بین ذغال های روشن موجب بوی دود در جوجه کباب میشود. ذغال های خام به علت داشتن دی اکسید کربن ، برای سلامتی بسیار ضرر دارند. قبل اینکه سیخ ها را روی منقل بچینید و کباب کنید

نمک جوجه کباب را چک و تست کنید. سیخ ها را روی منقل آتش چیده و به شکل مرتب و منظم بچرخانید تا خوب مغزپخت شوند و پختی یکدست داشته باشند. زمانی که جوجه کباب ها آماده شدند با برنج یا نان سرو و میل کنید.

بیشتر بخوانید..
طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر و اصول فلفل دلمه ای شکم پر خوشمزه

اگر دوست داشته باشید میتوانید به صورت سلیقه ای در کنار این جوجه کباب لاری خوشمزه از گوجه کبابی هم استفاده کنید. گوجه ها را از وسط برش داده و سیخ کنید. بعد از کباب کردن جوجه ها ، گوجه ها را کباب کنید.

روش تابه ای : یه تابه مناسب را انتخاب کنید. تابه را روی شعله گاز بگذارید. کمی روغن به تابه اضافه کنید و صبر کنید تا روغن داغ شود. جوجه کباب ها را با سیخ چوبی ، سیخ کنید. سیخ ها را در کف تابه چیده و زمانی یک سمت جوجه ها سرخ شد ، سیخ ها را بچرخانید تا سمت دیگر هم سرخ شود. زمانی که جوجه ها آمده شد ، سرو و میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

آمار بازدید

  • 0
  • 0
  • 0
  • 22
  • 13
  • 159
  • 713
  • 898
  • 0
  • 203
  • 08/10/2019

خواص خوراکی ها

بهداشت و زیبایی