آخرین مطالب

بیوگرافی شادی مختاری + مصاحبه و عکس‌ها بیوگرافی مونا اسکندری (+عکس) بیوگرافی مهتاب اکبری+ تصاویر بیوگرافی فریبا نادری + تصاویر فریبا نادری بیوگرافی نازنین فراهانی + تصاویر بیوگرافی عارفه معماریان + عکس بیوگرافی سلما ارگچ + عکس های مراسم ازدواجش بیوگرافی مریم سرمدی بازیگر همیشه خندان+ عکس بهاره رهنما: کاوه آفاق انگار سال‌هاست بازیگر تئاتر است مهناز افشار به تبلیغ علیه نظام متهم شد نخستین تصویر از باران کوثری در فیلم «عامه پسند» شقایق دهقان به سریال «نون.خ» پیوست  آیا محسن لرستانی اعدام شد؟ فوق لیسانسه‌ها» به دکتری می‌رسند؟/ سریالی که برای خنده باج نداد صحبت‌های جنجالی پری ملکی درباره خوانندگان پاپ/ هر چقدر هنرمندان پاپ مالیات بدهند، کم است! سالم ترین نوع گوشت کدام است؟ خواص کدو حلوایی آشنایی با خواص و مضرات باقلا روش های پخت شله زرد طرز تهیه واویشکا (غذایی گیلانی) 10 اشتباه برای پوشش آقایان رازهایی در انتخاب لباس مجلسی که شما را لاغر و قدبلند نشان دهد جدیدترین مدل مانتو انواع تجهیزات الکترونیکی در سفر لوازم مورد نیاز برای کمپینگ یک شبه نکاتی مهم برای سفر در زمستان تجهیزات ضروری برای کویر نوردی بهترین مکان های گردشگری برای ماه عسل

آموزش طرز تهیه آش ترش و اصول آش ترش شمالی خوشمزه

مجموعه :آموزش آشپزی

طرز تهیه آش ترش

آش ترش , طرز تهیه آش ترش شمالی , دستور پخت آش ترش مازندران

آش ترش یکی از انواع آش های ایرانی است و اصالت این آش متعلق به مازندران می باشد. این آش خوشمزه را در گذشته با سبزیجات معطر و دارویی طبخ می کرده اند که علاوه بر طعم خوبش خاصیت های زیادی نیز برای بدن داشته است. در مازندارن برای پخت این از سبزی های محلی مثل چوچاق  استفاده می وشد ولی چون این سبزی های محلی در همه جا موجود نیست می توانید از ترکیب اسفناج ، تره ، گشنیز و جعفری به یک اندازه استفاده کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر آش ترش تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه آش ترش در ادامه با همدوره همراه باشید.

بیشتر بخوانید..
طرز تهیه واویشکا (غذایی گیلانی)
مواد لازم آش ترش
لوبیا چیتی۱ لیوان
باقلا۱ لیوان
عدس۱ لیوان
برنج نیم دانهنصف لیوان
جغندر۲ عدد
سیر۶ عدد
سبزی آش۵۰۰ گرم
شکربه میزان کافی
رب اناربه میزان کافی
روغن مایعبه میزان کافی
نمکبه میزان کافی

طرز تهیه آش ترش

برای تهیه آش ترش اولین کاری باید انجام دهید این است که از شب قبل باقلا ، لوبیا چیتی و عدس را در سه کاسه جداگانه با مقداری آب بخیسانید و تا روز بعد چند بار آب آنها را عوض کنید تا نفخ شان گرفته شود. برای شروع آشپزی ابتدا چغندرها را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید.

بیشتر بخوانید..
طرز تهیه کباب ژاپنی و اصول پخت کباب ژاپنی خوشمزه و مجلسی

در ادامه سبزی آشی را نیز به صورت ساطوری ریز خرد کنید. درون قابلمه ای آب زیادی بریزید سپس باقلا ، عدس و لوبیا چیتی را به همراه چغندر خرد شده را درون قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا زمانی که حبوبات بپزند.

آموزش طرز تهیه آش رشته سنتی مجلسی و خوشمزه

آموزش طرز تهیه آش رشته سنتی مجلسی و خوشمزهآش رشته یکی از معروف ترین و پر طرفدارترین آش های ایرانی است. خانواده های ایرانی اغلب …

پس از اینکه حبوبات پخته شدند برنج نیم دانه را به قابلمه اضافه کنید. پس از ۱۵ دقیقه سبزی های خرد شده را نیز اضافه کنید و حرارت را ملایم تر کنید و درب قابلمه را باز بگذارید تا آش جا بیفتد. در این مرحله اگر درب قابلمه را بگذارید سبزی آش بد رنگ می شود.

بیشتر بخوانید..
آموزش طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی و اصول پخت نان برنجی خوشمزه

سیرها را به همراه مقداری نمک و روغن در یک تابه تفت دهید تا طلایی شوند ، سپس وقتی آش جا افتاد چند قاشق شکر و مقداری رب انار و نصف سیر داغ ها را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید بپزد سپس درون کاسه بکشید و با نصف دیگر سیر داغ تزئین کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

آمار بازدید

  • 0
  • 21
  • 17
  • 87
  • 60
  • 854
  • 2,364
  • 5,427
  • 0
  • 260
  • 09/12/2019

خواص خوراکی ها

بهداشت و زیبایی